Om Bunkern

Gruppträning - Styrketräning - Hinderbana - Crossfit - Hinderbana - OCR

Den 2:e januari 2013 slog vi upp portarna till Bunkern i Hisings Kärra.. Att den är byggd i betong har gjort att vi kort och gott valt att kallar den Bunkern™...

Passen är instruktörsledda med undantag för de pass som bedrivs som fri träning. Gruppträningspassen leds av en instruktör med upp till 36 deltagare per pass. Såväl nybörjare som erfarna utövare är varmt välkomna.

I Bunkern™ finns inga träningsmaskiner, speglar eller några extra bekvämligheter. Helt enkelt en mycket funktionell anläggning inriktat på funktionell Crosstraining. Här gäller svett, vilja och beslutsamhet.

I Bunkern är åldersgränsen 15 år om inget annat anges
Vi som krav att man skall vara 15 år fyllda för att vara med på våra ordinarie pass men individuell prövning kan ske vid behov. Vissa kurser och pass riktar sig separat till familjer, barn och ungdomar.

Du hittar de olika passen och schemat i vår bokning, "Boka pass" i menyn.

För mer information, skicka ett mail till info@bunkernkarra.se

Träna individuellt eller i grupp

I Bunkern kan du få hela ditt träningsbehov tillfredsställt. Du kan träna individuellt i vår fri-träningsavdelning (crossfit, styrketräning, styrkelyft), eller på våra crossfitinspirerade gruppträningar, få tillgång till hinderbanan samt våra populära utomhuspass. Detta i en miljö som inspirerar till tuff träning som ger resultat. Den sociala gemenskapen är fantastisk.

Alla är välkomna och ”alla skall med” gäller i Bunkern.
Välj mellan 13 pass per vecka.

I Bunkern finns bland annat...

Komplett hinderbana

Ibland ställer vi upp en komplett hinderbana där vi utnyttjar det mesta av vår utrustning och träningssal för att träna inför t.ex. OCR-tävlingar men även de som inte har tänkt ställa upp i tävlingar brukar uppskatta dessa träningar.

Träning för både kroppen och knoppen

Vi hjälper dig att nå dina mål. Instruktörerna kommer att peppa och driva på så att varje träningspass blir optimalt, givetvis med glimten i ögat.

Som alltid i vår verksamhet ställer vi lite krav på disciplin, ordning och reda – allt för att träningen skall bli så effektiv som möjligt och du skall nå snabba resultat. Hos oss tränar du både kroppen och knoppen!

TRX
Kettlebells
Chinsräcken
Dipsställning
Hopprep
Slam balls
Medicinbollar
Skivstänger & vikter
Sandsäckar, slaghandskar

Snake rope
Roddmaskin
Stakmaskin
Hantlar
Klätterrep 6 meter till tak
MonkeyBars
Ringgång
Plank

Saknar du något? Säg till oss så ska vi försöka ordna det!

0D4A2423

Följ oss på Facebook!

Partners