Boxen Säffle

Följ oss på Facebook!

Medlemskapet kostar 395kr/mån utan bindningstid och då ingår passerbricka för egenträning i Boxen. Medlemskapet gäller på alla schemalagda pass både inne och ute!
10-kort finns för 595kr.

I vår träningslokal i Säffle är det funktionell träning och "back to basic" som gäller! Vi har både inom- och utomhuspass hela året om.

Vi eftersträvar alltid högsta möjliga kvalitet på varje träningspass och vi är aldrig fler deltagare än att instruktören ser och kan coacha varje individ på passen.
Vårt måtto är att alla ska med och vi skapar en anda där alla i gruppen hjälper varandra. Vi har olika typer av gruppträningspass men vi jobbar alltid efter samma motto och för att få ut maximal kvalitet och effektivitet coachar instruktören med hög disciplin, dock alltid med glimten i ögat. Träning ska vara roligt och vi ser alltid till att ha roligt oavsett hur tufft det blir!

Träna individuellt eller i grupp

I Boxen kan du få hela ditt träningsbehov tillfredsställt. Du kan träna individuellt under all icke schemalagd tid (funktionell fitness, styrketräning, styrkelyft, calisthenics, etc, etc) eller på våra funktionell fitness gruppträningar både inomhus och utomhus under hela året. Detta i en miljö som inspirerar till tuff träning som ger resultat. Den sociala gemenskapen är fantastisk.

Du behöver ingen förkunskap och du behöver inte ha tränat innan, instruktören ser alltid till att coacha varje individ och skala ner övningarna så de passar alla nivåer. Vi vill att du ska få resultat och vi kommer att göra allt i vår makt för att hjälpa just dig att nå dina mål!

Här finns t ex kettlebells, slamballs, olympiska ringar, chinsräcken, squat-racks, olympiska skivstänger (dam/herr) med bumperplates, repklättring, plyoboxar, TRX, hopprep, atlasstenar upp till 100kg, farmers walk, gymslädar, macebells, traktordäck, ab-wheels, strongman logs, agility ladder, aquabags, etc, etc....
All tänkbar utrustning för funktionell träning! Förutom gruppträningspass har du också möjlighet att träna på egen hand och du har då tillgång till träningslokalen under all icke schemalagd tid med hjälp av en kod och nyckelbricka. (Mer info under egenträning i Boxen)

Behöver du hjälp för att komma igång eller hjälp med träningsupplägg? Kontakta oss så hjälper vi dig! Vi kommer göra allt i vår makt för att hjälpa dig att lyckas med din träning och nå dina mål!

Du hittar de olika passen och schemat i vår bokning, ”Boka pass” i menyn.