BootCamp IdreFjäll

 

Vi följer upp succén från sommaren 2017. 

Den 28 juli 2018 kommer Idre Fjäll tillsammans med Bunkern att arrangera en träningsresa till Idre Fjäll där vi skall bedriva gemensamma instruktörsledda träningar varje dag under en veckas tid.
Idre Fjäll är normalt känt som en skidort men erbjuder också fantastiska möjligheter att träna sommartid. Vi har för avsikt att bo gemensamt i fullutrustade fjällstugor uppe på Idre Fjäll.

Vi erbjuder 2 pass om dagen och kommer att utnyttja den omgivande naturen runt Idre Fjäll som ett redskap för att ge er upplevelser såväl som riktigt bra träning. Då vi strävar efter variation under veckan kommer vi att på passen förflytta oss lite längre sträckor, ibland över 10 km. Betänk också att fjällvärlden inte är platt.

Nytt för i år är att vi kommer att förfoga över en egen restaurang där Calle från Nästet lagar all våran mat.

Ordinarie pris för hela veckan är 8500 kronor och då ingår boende, helpension (frukost, lunch och middag på hotellet), linneset (bestående av sängkläder, handduk och badlakan), avresestäd och träningarna. Det enda som tillkommer är resan upp som förslagsvis sker i egna fordon eftersom vi kommer att behöva förflytta oss med bil till några av träningarna som kommer att ske på annan närliggande plats.
Ni behöver inte betala någonting nu utan det är först till den 31 januari som vi vill ha in en anmälningsavgift på 1800 kronor och slutbetalning till den 31 maj.
Endast 38 platser erbjuds……….

För bokning eller frågor kring arrangemanget, kontakta bunkernrace@gmail.com

Vi lovar er en givande vecka i en fantastisk omgivning och spännande naturupplevelser.

Med förhoppning om att ni vill följa med oss
Robert, Niclas & Idre Fjäll